Cursus/Workshop

Cursus hoopdance Multi level

Wil je graag leren hoelahoepen of kan je het al een tijden wil je graag meer leren? Lukt die ene truc maar niet? De lessen zijn multi level dus niveaus zijn welkom. Anita is niet alleen hoopdance teacher, maar is ook oefentherapeut Mensendieck (specialist in houding en beweging) en helpt je graag om daar verandering in te brengen. Ze ontdekte hoopdance in 2011 en geeft al 8 jaar met veel plezier les. Voor je het weet kan je al een heleboel en sta je glimlachend te hoepelen op lekkere muziek. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om mee te doen aan deze cursus. Tevens kan je hem meerdere malen volgen, de cursus is iedere keer anders. We werken met een kleine groep, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Enkele voorbeelden van trucs die aan bod kunnen komen: shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs. Anita combineert de verschillende trucs tot een korte choreografie, maar daagt je ook uit om zelf nieuwe verbindingen te ontdekken. De groepen zijn klein, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. 

De cursus duurt 5 lessen, maar het is mogelijk om deze cursus meerdere keren te volgen de lessen zijn iedere keer anders. Zijn er bepaalde trucs die je heel graag wilt leren? Neem dan contact op of meldt het bij Anita.

Kijk hier voor het actuele lessenaanbod.

Cursus hoopdance beginners

Wil je graag leren hoelahoepen of kan je het al een beetje en wil je graag meer leren? Lukt die ene truc maar niet? Anita is niet alleen hoopdance teacher, maar is ook oefentherapeut Mensendieck (specialist in houding en beweging) en helpt je graag om daar verandering in te brengen. Voor je het weet kan je al een heleboel en sta je glimlachend te hoepelen op lekkere muziek. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om mee te doen aan deze cursus. Tevens kan je hem meerdere malen volgen, de cursus is iedere keer anders. We werken met een kleine groep, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen.
De cursus heeft lessen van 1 uur en duurt 5 weken.
 
 

Cursus hoopdance Intermediates

Iedere cursus is anders, dus het is mogelijk om deze meerdere keren te volgen. Ik zorg dat je iedere keer weer iets nieuws leert. Wat kan je leren in de intermediatecursus: schouderhoepelen, kniehoepelen, angle hooping, verschillende duck outs, jumps, breaks, elbow, wedgy’s, isolations, folds, escalators, smears, mandala’s, bodyrolls en nog veel meer. We doen kleine sequences om de trucs mooi in elkaar te laten overvloeien. Ook bij deze cursus leer ik je graag hoe het is om in flow te komen. Geef vooral bij je aanmelding aan wat je zou willen leren en ik neem het mee in mijn voorbereiding van de lessen. Wees er snel bij, want ik laat maar een beperkt aantal deelnemers toe.

 

 

Cursus hoopdance & flow 

Gevorderden 

Tijdens deze cursus worden de trucs en combinaties ingewikkelder en vormt Anita alles tot een leuke choreografie, zodat je het ook kunt toepassen in je eigen hoopdance. Ze daagt je uit om mooie verbindingen te maken tussen verschillende trucs.  Heb je moeite om combinaties te maken of wil je werken aan het ontwikkelen van meer flow in je hoopdance style, dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Werk aan je flow en ervaar hoe het is om in deze staat te komen. De tijd staat stil, je gaat helemaal op in de muziek, de bewegingen komen vanzelf en dans en trucs worden één.

5 lessen dan 1,5 uur

Kijk hier voor het actuele lessenaanbod

 

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.