Cursus hoopdance beginners

Je leert de basisprincipes van hoopdance. Waisthooping, chesthooping, lifts en on – en off-body trucs. Er worden ook verschillende oefeningen meegeven om bepaalde delen van het lichaam soepeler te maken of om spieren te versterken. Tijdens de cursus leer je nieuwe trucs, maar er wordt ook stil gestaan bij het mooi in elkaar laten overvloeien van trucs en dans tot hoopdance. Je gaat steeds gemakkelijker en mooier gaat bewegen. Flow is een state of mind, waarbij je één wordt met de muziek en de hoepel. Je gaat steeds soepeler bewegen en heb je steeds meer plezier en ontspanning tijdens je hoopdance.

5 lessen dan 1,5 uur voor 75 euro inschrijven

Voor een overzicht van het actuele cursusaanbod kijk op: Agenda

Kijk hier voor een kort filmpje van de lessen.

Cursus hoopdance intermediate

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus. Voor deze cursus is het belangrijk dat je de basisprincipes beheerst. Tijdens deze cursus worden de trucs ingewikkelder en uitgebreider. Shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs en choreografie komen aan bod. Ook bij deze cursus wordt gewerkt aan flow en het mooi in elkaar over laten lopen van de trucs, zodat hoopdance verandert in mindfulness in motion. De tijd staat stil, je gaat helemaal op in de muziek en dans en trucs worden één.

5 lessen dan 1,5 uur voor 75 euro inschrijven

Voor een overzicht van het actuele cursusaanbod kijk op: Agenda

 

Cursus hoopdance gevorderden

Deze cursus gaat verder met performance skills, choreografie en moeilijke trucs en combinaties. Heb je moeite om combinaties te maken of wil je werken aan je performance en ontwikkelen van meer flow in je hoopdance style, dan is deze cursus zeker iets voor jou!

5 lessen dan 1,5 uur voor 75 euro inschrijven

Workshop hoopdance intensief voor beginners

De intensieve hoopdance workshop voor beginners. Wil je niet vastzitten aan een cursus van 5 weken, hou dan de agenda in de gaten en volg een keer een intensieve workshop hoopdance. Leer in 2,5 uur de basisprincipes en verschillende on- en offbodytrucs. Na de workshop is er nog een hoopjam van een uur, zodat je het geleerde nog even door kunt oefenen. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Beheers je de basisprincipes en wil je graag iets nieuws leren, neem contact op en hoor wat de mogelijkheden zijn!

workshop van 2,5 uur voor 25 euro

Workshop hoopdance intensief met thema

Beheers je hoopdance al aardig en ben je toe aan iets nieuws, dan is deze workshop zeker iets voor jou! Leer in 2,5 uur nieuw trucs van een bepaald thema. Dit kunnen bijvoorbeeld de volgende thema’s zijn: isolations, waarbij de hele workshop bestaat uit verschillende isolations. Breaks and paddles, leer on-body verschillende on-body breaks en leer paddles. Angle hooping: leer angle hooping zowel in de taille als om de schouders. Dit houdt in: gebogen hoopen vanuit de heupen, zowel op de rug als op de buik. Meer thema’s zullen nog volgen. Escalators, waarbij de hele workshop bestaat uit verschillende manieren om in en uit een escalator te komen.

workshop van 2,5 uur voor 25 euro

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.