Cursus hoopdance Beginners

Altijd al willen leren dansen met een hoelahoep? Leer de basis van hoopdance in deze beginnerscursus. Je leert om je taille hoepelen, dansen met de hoelahoep en allerlei leuke trucs. Hoelahoepen is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor je oog- handcoördinatie, je concentratie, je komt heerlijk uit je hoofd in je lijf. Heerlijk bewegen op lekkere muziek en voor je het weet is het uurtje alweer voorbij!

De cursus duurt 5 lessen, maar het is mogelijk om deze cursus meerdere keren te volgen. Indien er plek is, is ook mogelijk om losse lessen te volgen tegen een speciaal tarief. Je kunt de cursus meerdere keren volgen, want deze is iedere keer anders.

Aanmelden voor de cursus dan hier: https://hulahoopsinmotion.nl/cursus/aanmelden/

Cursus hoopdance flow & making connections

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus. Voor deze cursus is het belangrijk dat je de basisprincipes beheerst. Tijdens deze cursus worden de trucs ingewikkelder en uitgebreider en vormt Anita alles in een leuke choreografie zodat je het ook kunt toepassen in je eigen hoopdance. Ze daagt je uit om mooie verbindingen te maken tussen verschillende trucs. Er komen allerlei verschillende dingen aan bod waaronder bijv. shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs. Heb je moeite om combinaties te maken of wil je werken aan het ontwikkelen van meer flow in je hoopdance style, dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Werk aan je flow en ervaar hoe het is om in deze staat te komen. De tijd staat stil, je gaat helemaal op in de muziek, de bewegingen komen vanzelf en dans en trucs worden één.

5 lessen dan 1,5 uur5 lessen dan 1,5 uur inschrijven

Workshop hoopdance intensief voor beginners

De intensieve hoopdance workshop voor beginners. Wil je niet vastzitten aan een cursus van 5 weken, hou dan de agenda in de gaten en volg een keer een intensieve workshop hoopdance. Leer in 2 uur de basisprincipes en verschillende on- en offbodytrucs. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Beheers je de basisprincipes en wil je graag iets nieuws leren, neem contact op en hoor wat de mogelijkheden zijn!
Je kunt deze workshop meerdere keren volgen tot je op intermediate niveau zit. De workshops zijn iedere keer anders.

Deze workshop komt waarschijnlijk in het voorjaar 2020.

workshop van 2 uur

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.