Cursus/Workshop

Cursus hoopdance Multi level

Geen zin in een sportschool, maar je wilt mindful in beweging zijn? Dan is hoopdance echt iets voor jou! Tijdens de lessen leer je sierlijk dansen met een hoelahoep op heerlijke muziek. Even alle stress en zorgen van je afgooien met uitdagende trucs en bewegingen, want over je problemen nadenken en hoelahoepen gaat niet samen.

Je lichaam wordt soepeler en leniger, je conditie verbetert, je oog- handcoördinatie verbetert, je krijgt meer zelfvertrouwen, je corestability verbetert, je verbrand 400 caloriën per uur, je word slanker en last but not least, je krijgt een glimlach op je gezicht!

Laat je meevoeren in de wereld van hoopdance en voor je het weet dans je met een hoelahoep. Waarschuwing: het kan heel verslavend zijn 😉 Anita is sinds 2011 niet meer gestopt met hoopdance en leert nog steeds nieuwe dingen bij.

  • De cursus is multi level, dat betekent dat je geen absolute beginner hoeft te zijn om deel te kunnen nemen aan de cursus. Alle niveaus zijn welkom. 

Enkele voorbeelden van trucs die aan bod kunnen komen: shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs. Anita combineert de verschillende trucs tot een korte choreografie, maar daagt je ook uit om zelf nieuwe verbindingen te ontdekken. De groepen zijn klein, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. 

De cursus duurt 5 lessen, maar het is mogelijk om deze cursus meerdere keren te volgen de lessen zijn iedere keer anders. Zijn er bepaalde trucs die je heel graag wilt leren? Neem dan contact op of meld het bij Anita. Na iedere les ontvang je een recap filmpje, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Cursus hoopdance beginners

Wil je graag leren hoelahoepen of kan je het al een beetje en wil je graag meer leren? Lukt die ene truc maar niet? Anita is niet alleen hoopdance teacher, maar is ook oefentherapeut Mensendieck (specialist in houding en beweging) en helpt je graag om daar verandering in te brengen. Voor je het weet kan je al een heleboel en sta je glimlachend te hoepelen op lekkere muziek. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om mee te doen aan deze cursus. Tevens kan je hem meerdere malen volgen, de cursus is iedere keer anders. We werken met een kleine groep, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. De cursus heeft lessen van 1,5 uur en duurt 5 weken.

Kom lekker uit je hoofd en wordt fit met hoopdance, dansen met een hoelahoep op heerlijke muziek. Even alle stress en zorgen van je afgooien met uitdagende trucs en bewegingen, want over je problemen nadenken en hoelahoepen gaat niet samen.

De cursus heeft 5 lessen van 1,5 uur en na iedere les ontvang je een recap filmpje, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Cursus hoopdance Intermediate / Advanced

Wanneer je de basis van hoopdance beheerst ben je klaar voor deze cursus. Je leert onder andere schouderhoepelen, kniehoepelen, angle hooping, verschillende duck outs, jumps, breaks, elbow, wedgy’s, isolations, folds, escalators, smears, mandala’s, bodyrolls en nog veel meer. Je leert sequences om de trucs mooi in elkaar te laten overvloeien. Je leert dans en hoepelcombinaties in een leuke choreografie en je werkt aan het ontwikkelen van je eigen flow in je hoopdance. Hoe meer gevorderd je wordt des te uitdagender de combinaties worden. De focus ligt op dans & flow en jouw ontwikkeling. Anita werkt altijd met kleine groepen, zodat je genoeg aandacht krijgt. Heb je speciale wensen of verzoekjes aarzel niet om contact op te nemen en dan nemen we het mee in de les. Na iedere les ontvang je een recap filmpje, zodat je thuis lekker kunt oefenen.

Wil je net als ik alles om je heen loslaten tijdens hoopdance? Lees hier meer over in de flow zitten.

5 lessen van 1,5 uur.

 

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.

Hieronder een korte impressie van een hoopdance les in de Cliffordstudio Amsterdam.