Cursus hoopdance intermediate

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus. Voor deze cursus is het belangrijk dat je de basisprincipes beheerst. Tijdens deze cursus worden de trucs ingewikkelder en uitgebreider. Shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs en choreografie komen aan bod. Ook bij deze cursus wordt gewerkt aan flow en het mooi in elkaar over laten lopen van de trucs, zodat hoopdance verandert in mindfulness in motion. De tijd staat stil, je gaat helemaal op in de muziek en dans en trucs worden één.

5 lessen dan 1,5 uur voor 75 euro inschrijven

Voor een overzicht van het actuele cursusaanbod kijk op: Agenda

Cursus hoopdance gevorderden

Deze cursus gaat verder met performance skills, choreografie en moeilijke trucs en combinaties. Heb je moeite om combinaties te maken of wil je werken aan je performance en ontwikkelen van meer flow in je hoopdance style, dan is deze cursus zeker iets voor jou!

5 lessen dan 1,5 uur voor 75 euro inschrijven

Workshop hoopdance intensief voor beginners

De intensieve hoopdance workshop voor beginners. Wil je niet vastzitten aan een cursus van 5 weken, hou dan de agenda in de gaten en volg een keer een intensieve workshop hoopdance. Leer in 2,5 uur de basisprincipes en verschillende on- en offbodytrucs. Je hoeft geen absolute beginner te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Beheers je de basisprincipes en wil je graag iets nieuws leren, neem contact op en hoor wat de mogelijkheden zijn!
Je kunt deze workshop meerdere keren volgen tot je op intermediate niveau zit. De workshops zijn iedere keer anders.

workshop van 2,5 uur voor 25 euro

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.