Cursus hoopdance Beginners 1 & 2

Beginners & Intermediate

Altijd al willen leren dansen met een hoelahoep of kan je het al en wil je meer leren? Je hoeft geen totale beginner te zijn om deel te nemen aan deze cursus.  Je leert o.a. om je taille hoepelen, dansen met de hoelahoep en allerlei leuke trucs. Hoelahoepen is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor je oog- handcoördinatie, je concentratie, je komt heerlijk uit je hoofd in je lijf. Heerlijk bewegen op lekkere muziek en voor je het weet is de les alweer voorbij!

Enkele voorbeelden van trucs die aan bod kunnen komen: shoulderhooping, breaks, jumps, weaves, isolations, elbows en allerlei on- en offbody trucs. Anita combineert de verschillende trucs tot een korte choreografie, maar daagt je ook uit om zelf nieuwe verbindingen te ontdekken. De groepen zijn klein, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. 

De cursus duurt 5 lessen, maar het is mogelijk om deze cursus meerdere keren te volgen de lessen zijn iedere keer anders. Zijn er bepaalde trucs die je heel graag wilt leren? Neem dan contact op of meldt het bij Anita.

Kijk hier voor het actuele lessenaanbod.

 

Cursus hoopdance & flow 

Gevorderden 

Tijdens deze cursus worden de trucs en combinaties ingewikkelder en vormt Anita alles tot een leuke choreografie, zodat je het ook kunt toepassen in je eigen hoopdance. Ze daagt je uit om mooie verbindingen te maken tussen verschillende trucs.  Heb je moeite om combinaties te maken of wil je werken aan het ontwikkelen van meer flow in je hoopdance style, dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Werk aan je flow en ervaar hoe het is om in deze staat te komen. De tijd staat stil, je gaat helemaal op in de muziek, de bewegingen komen vanzelf en dans en trucs worden één.

5 lessen dan 1,5 uur

Kijk hier voor het actuele lessenaanbod

 

Workshops op locatie

Wilt u een workshop op locatie? Voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest?
Hulahoops in motion komt graag bij u langs. Vraag via contact
een offerte aan.